Workshop circulaire economie

Workshop Circulaire Economie Dak- en Wandsector

Tijdens de Dumebo DWS algemene ledenvergadering van 24 november jl. heeft CIRCO een korte workshop gegeven over geld verdienen met de circulaire economie. Het thema duurzaamheid is actueel en geen hype. De Overheid zet zwaar in op CO2-reductie en de circulaire economie kan een hieraan een bijdrage leveren.
CIRCO organiseert een workshop waarin u als bedrijf wordt begeleid na te gaan welke mogelijkheden er zijn, vanuit een circulair ontwerp, een interessante businesscase te bedenken. Duurzaam ondernemen heeft kansen indien er een gezond businessmodel aan gekoppeld kan worden.
De 3-daagse workshop vindt plaats op 4 april en 18 april en 16 mei 2018, van 09.00 – 18.00 uur. De exacte locatie is (nog) niet bekend. CIRCO probeert dit centraal in het land te organiseren. We hebben u tevens 8 maart per mail geïnformeerd over deze mogelijkheid.
Voor meer informatie en aanmelden verwijs ik u graag naar deze link.

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Recent Posts
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.