dumebo dws header

Buitengewone leden

Wat zijn buitengewone leden?

Naast leden kent Dumebo DWS ook buitengewone leden. Dit zijn veelal toeleveranciers van onze leden. Bijvoorbeeld metaalbedrijven die geprofileerde plaat voor dak- en gevelsystemen, isolatie- en/of bevestigingsmateriaal en/of gereedschap aan Dumebo DWS-leden leveren.

Waarom moet ik buitengewoon lid worden?

Buitengewoon lidmaatschap biedt uw organisatie veel voordelen!

Vergroot uw afzetmogelijkheden
Door buitengewoon lid te worden vergroot u uw afzetmogelijkheden. Wij bieden onze buitengewone leden een unieke toegang tot ons ledennetwerk. Wij promoten uw bedrijf onder onze leden. Zo wordt uw bedrijf sneller gevonden en kunt u makkelijker een commerciële relatie met de leden opbouwen op basis van vertrouwen.

Informatie aan leden
Wij verstrekken onze leden informatie over onder andere uw technische mogelijkheden, uw contactgegevens en welke gegevens nodig zijn voor een offerte. Zo kunnen leden makkelijker zakendoen met leveranciers.

Kennis en informatie over nieuwe ontwikkelingen
Buitengewone leden worden via onze website en nieuwsbrief periodiek op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van toe te leveren materialen. Wij houden u op de hoogte van de actualiteit in de branche.

Behartigen specifieke branchebelangen
Dumebo DWS behartigt de branchebelangen van zowel leden als buitengewone leden.

Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken
U blijft altijd op de hoogte van de nieuwste kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken. Wij verwachten dat zowel leden als buitengewone leden de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken onderschrijven.

Hoe word ik buitengewoon lid?

Bent u als toeleverancier, metaalbedrijf of bouwpartner ook geïnteresseerd in de voordelen die buitengewoon lidmaatschap van Dumebo DWS u biedt? Vraag dan branchemanager Fred Vasquez om nadere informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier. Het bestuur beslist uiteindelijk over toelating.

Contributie

De contributie voor buitengewone leden bedraagt € 1.350, ongeacht het aantal medewerkers.

Wie zijn de buitengewone leden?

Flowlight B.V.
Moerheimstraat 81
6422 PK  Heerlen
www.flowlight.nl

Insulation Solutions B.V.
Minosstraat 40
5048 CK  Tilburg
www.insulationsolutions.nl

Nieman Kettlitz Gevel- en Dakadvies
Atoomweg 400
3542 AB Utrecht
www.gevelsendaken.nl

N.E.S. B.V.
Bakkenzuigerstraat 88
1333 HA  Almere
www.nesbv.nl

MZAllpro B.V.
Zijlweg 5
5145 NR  Waalwijk
www.mzallpro.nl

 

Bent u, net als bovenstaande buitengewone leden, als toeleverancier of marktpartij ook geïnteresseerd in de voordelen die het netwerk van Dumebo DWS u biedt, vraagt u dan nadere informatie aan of vraag een persoonlijk bezoek op uw bedrijf aan bij de branchemanager, Fred Vasquez. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Partner- organisaties

Dumebo DWS werkt samen met andere landelijke organisaties in de metaalsector en de dak- en gevelbranche om zo beter bij te dragen aan de behoeften en belangen van haar leden. Ontdek hier met welke organisaties wij samenwerken.

Leden

Dumebo DWS is een branchevereniging voor specialistische aannemers voor metalen dak- en gevelsystemen en montagebedrijven. Klik hier voor een overzicht van deze bedrijven.

lidmaatschap

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die lidmaatschap van Dumebo DWS biedt? Lees hier alles over de voordelen en de voorwaarden. Ook kunt u zich hier aanmelden als lid via het contactformulier.

Lees meer …

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt