dumebo dws header

Partnerorganisaties

Dumebo DWS werkt samen met andere landelijke organisaties in de metaalsector en de dak- en gevelbranche. Hierdoor kan Dumebo DWS beter bijdragen aan de behoeften en belangen van haar leden.

Bouwen met Staal

De stichting Bouwen met Staal is de landelijke organisatie voor het gebruik van staal in de bouw. Bouwen met Staal ondersteunt alle partijen in de bouw bij het toepassen van staal. Op www.bouwenmetstaal.nl kunt u terecht voor service, tools, alle recent verschenen publicaties of nieuwe aanbiedingen.

Staalsupport

Het digitale staalinformatiesysteem ‘Staalsupport’ van Bouwen met Staal biedt ontwerpers en aannemingsbedrijven informatie en hulp bij het ontwerpen en uitvoeren van stalen draagconstructies in de bouw. Staalsupport biedt antwoord op veel gestelde, actuele vragen uit de Nederlandse ontwerp-, bouw- en toetsingspraktijk over o.m. dimensioneren, verbindingen, brand, materiaal, duurzaamheid en uitvoering.

Branchevereniging MDG

Branchevereniging MDG vertegenwoordigt leveranciers en producenten van dak- en gevelmateriaal in Nederland en België. Dumebo DWS heeft met MDG een gespecialiseerd overlegplatform over o.a. innovaties, toepassingen, kwaliteit en de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken. De leden van MDG bestaan uit leveranciers/producenten van dak- en gevelproducten, isolatiematerialen, en/of bevestigingsmaterialen.

Cluster Bouw van de Metaalunie

Binnen de Metaalunie bestaat het overlegplatform “Cluster Bouw”. De branchemanagers van de aan de bouwketen gerelateerde branches voeren periodiek overleg over actuele aspecten uit de keten, zoals het bouwbesluit, marktontwikkelingen, ketenintegratie en technische en sociale aandachtspunten die elkaar overlappen. In het Cluster Bouw zijn onder andere de volgende branches vertegenwoordigd:

  • SNS (Samenwerkende Nederlandse Staalbouw)
  • MDG (vereniging toeleveranciers)
  • NHI (Nederlandse Hekwerk Industrie)
  • Romazo (fabrikanten en leveranciers van zonweringen)
  • BBN (Brandveilig Bouwen Nederland)
  • Nebifa (Nederlandse Binnenwanden Fabrikanten)

Staalfederatie

Staalfederatie is een platform voor metaalhandelaren en hun stakeholders, met als doel het onderhouden van relaties en het uitwisselen en vergroten van kennis. De Staalfederatie vertegenwoordigt de metaalhandel bij algemene overkoepelende thema’s. Dumebo DWS onderhoudt een actieve relatie met de Staalfederatie. Op  Op www.staalfederatie.nl treft u veel informatie aan, waaronder ‘Eurometal Nieuws’ en een branchebarometer.

Leden

Dumebo DWS is een branchevereniging voor specialistische aannemers voor metalen dak- en gevelsystemen en montagebedrijven. Klik hier voor een overzicht van deze bedrijven.

Buitengewone leden

Buitengewone leden zijn veelal toeleveranciers van onze leden. Lees hier wie onze buitengewone leden zijn, hoe u buitengewoon lid wordt en wat de voordelen zijn.

Lees meer …

Projecten

Beloven dat je kwaliteit biedt is mooi. Bewijzen is beter. Daarom hebben we enkele projecten van onze leden verzameld.

Lees meer …

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.