dumebo dws header

Kwaliteit

Alle leden van Dumebo DWS zijn verplicht om de Kwaliteitsrichtlijn te onderschrijven en toe te passen. De leden hanteren de Algemene Leveringsvoorwaarden van Dumebo DWS. De voorwaarden zijn transparant, zonder verborgen kleine lettertjes. Elk Dumebo DWS-lid hanteert deze voorwaarden.

Kwaliteitsrichtlijn

De Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken (©) vormt de basis voor het correct toepassen en monteren van gevel- en daksystemen. Het handboek is digitaal beschikbaar en kunt u zonder kosten integraal downloaden.

Lees meer …

Kwaliteitsborging

Lees hier alles over de nieuwe wet voor Kwaliteitsborging in de bouw. Hoe werkt het nieuwe stelsel, wat betekent het voor mij en hoe staan we ervoor? Wij houden u op de hoogte!

Lees meer …

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.