Even voorstellen

Even voorstellen

Nieuwe (interim) voorzitter Martin Nelissen
Mijn naam is Martin Nelissen, eigenaar van Nedicom, en mij is gevraagd tijdelijk het bestuur van DDWS bij te staan. Ik heb sinds 2000 een verleden bij de branchevereniging. Eerst bij Dumebo en na de fusie bij Dumebo DWS. Jarenlang heb ik deel uitgemaakt van het bestuur en het voorzitterschap vulden wij per toerbeurt in. In deze periode zijn onder anderen de kwaliteitsrichtlijn en het scholingsproject van de grond gekomen.
Mijn persoonlijke mening is dat de gevelbranche te versnipperd is. Als het aan mij had gelegen waren DDWS, MDG  en ook VMRG al lang bij elkaar geweest. Maar mijn persoonlijke mening telt niet, het gaat er om wat de leden willen. En daar wringt nu net de schoen.
In mijn vorige periode als voorzitter hadden we tijdens een ALV toch wel een zaaltje vol en daar waren wij toen al vastniet tevreden mee, herinner ik me. Op de laatste ALV zaten we samen aan één tafel. Dat motiveert niet en het wordt ook erg moeilijk dan het beleid af te stemmen op wat leden nu echt willen als ze zich niet tonen of laten horen. Gelukkig zag ik wel wat nieuwe mensen in het bestuur.
Dat ik me beschikbaar heb gesteld is ook vooral een geste naar Kees Nieuwenhuizen. Kees heeft natuurlijk uitzonderlijk veel voor de branchevereniging gedaan en ik vind dat we hem met ons allen daar heel dankbaar voor moeten zijn. Kees gaf echter al een tijdje aan dat hij het tijd vond voor een andere voorzitter; telkens kwam daar nul respons op. Uiteindelijk heeft hij gewoon gezegd dat hij vanaf een bepaald moment niet meer beschikbaar was. Volkomen terecht vind ik.
Dus het wordt tijd voor nieuw bloed, voor actieve leden die hun inbreng hebben in het te voeren beleid met daarbij behorend een gevoel van trots en herkenning om deel uit maken van die branchevereniging. Dat is dan ook de hoofddoelstelling voor de korte termijn.
Inmiddels is er door Fred Vasquez een enquête verstuurd aan de leden. Wij hopen daar voldoende respons op te krijgen zodat we echt weten wat er leeft onder onze leden.
Zoals aangegeven zal ik slechts tijdelijk in functie zijn. Dat kan niet anders vind ik, aangezien ik ook bij mijn bedrijf niet meer echt operationeel betrokken ben en dus te ver van de dagelijkse praktijk kom te staan.  Ik hoop dat we gedurende deze periode een basis neer kunnen zetten waarmee DDWS vooruit kan.
Martin Nelissen

Nieuw bestuurslid Bas van Hoeve
Mijn naam is Bas van Hoeve, 36 jaar, en woonachtig in Emmeloord. Ik woon samen met Arianne en we hebben 3 kinderen.
Vanaf 2006 ben ik werkzaam bij Kamplacon, eerst als projectleider en vanaf medio 2017 in de functie van bedrijfsleider. Daarvoor heb ik bij ons zusterbedrijf Kampstaal gewerkt. Dus vanuit het verleden heb ik kennis gemaakt met meerdere disciplines. Deze kennis wil ik nu ook gaan inzetten binnen het bestuur van Dumebo DWS. Vanaf maart 2018 mag ik mede invulling gaan geven aan het bestuur van Dumebo DWS.
Ik zal mij voornamelijk gaan bezighouden met de portefeuille “Opleidingen en cursussen” welke aangeboden worden vanuit Dumebo DWS. Als brancheorganisatie is het belangrijk om maatwerk opleidingen aan te bieden. Een sterke koppeling tussen theorie en praktijk zorgt ervoor dat de leden zich kunnen blijven onderscheiden.
We zien bij Kamplacon dat we steeds vaker gebruik maken van de maatwerk opleidingen die worden aangeboden. Door ons personeel de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen zien wij dat dit voor een positieve impuls zorgt op het gebied van motivatie en betrokkenheid.
De juiste balans tussen medewerker, scholing/opleiding en kennisoverdracht stelt ons in staat om te blijven voldoen aan de Dumebo DWS-kwaliteitsrichtlijn.
Mochten er onderwerpen zijn m.b.t. scholing en opleiding waarvan jullie als lid vinden dat hier meer aandacht aan geschonken moet worden dan hoor ik dat natuurlijk graag. Uiteindelijk moeten wij als brancheorganisatie blijven ontwikkelen en daar wil ik zelf als bestuurslid een positieve bijdrage aan leveren. Dus heeft u vragen en/of een goede suggestie dan kom ik graag met u in contact.
Bas van Hoeve

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Recent Posts
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.