Praktijkcursus Metalen Gevels en Daken

Metaaltechnologie maakt je wereld!

De campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’ is officieel live. Vanuit Nieuwegein is op 17 april jl. het startschot gegeven aan de campagne waarmee we heel Nederland kennis laten maken met onze metaaltechnologiesector. Houd vooral je ogen en oren open: je ziet de campagne op digitale schermen, leest erover in de krant, spot hem op social media én hoort op de radio wat wij gezamenlijk betekenen voor de maatschappij, economie en medemens.

Doe ook mee!
Het leuke aan de campagne is, dat iedereen mee kan doen. Door gebruik te maken van de hashtag #metaaltechnologiemaaktjewereld of met de speciaal voor de campagne gemaakte middelen. Meer weten? Kijk dan op www.metaaltechnologie.nl

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Recent Posts
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.