Publicatie Luchtdicht Bouwen 2

Publicatie Luchtdicht Bouwen 2

SBR Curnet en Bouwen met Staal hebben eind vorig jaar, mede financieel ondersteund door Dumebo DWS de publicatie Luchtdicht bouwen ‘Metalen gevel- en daksystemen’ uitgebracht. Aandacht voor dit onderwerp is voor onze sector van groot belang, zeker in de huidige tijd waarbij er tevens vanuit de Overheid zeer veel aandacht is voor energie en CO2-reductie in de bebouwde omgeving.
Bouwen met Staal zoekt naar een mooie locatie (bij voorkeur centraal in Nederland) waarbij het thema luchtdicht een belangrijke rol heeft gespeeld.
Het is de bedoeling een bijeenkomst voor architecten te organiseren om de publicatie goed onder de aandacht te brengen.Dumebo DWS heeft Bouwen met Staal voorgesteld bij deze bijeenkomst en deze interessante doelgroep tevens aandacht te besteden aan de kwaliteitsrichtlijn. Technische inhoud is van belang, het bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen van het nut van de kwaliteitsrichtlijn is tevens zeer van belang.

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Recent Posts
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.
Dumebo-DWS