Broer B.V. Creil

Opdrachtgever: Broer B.V.
Montagebedrijf: Kamplacon B.V.

De nieuwe bewaarloods staat naast de bestaande sorteer- en bewaarloods. Het nieuwe pand beschikt evenals de bestaande bewaarloods over moderne, unieke bewaartechnieken en geeft in eerste instantie een extra bewaarcapaciteit van 6500 ton.
Bij Broer B.V. worden al meer dan 60 jaar plantuien geproduceerd, verwerkt en verkocht naar meer dan 45 landen in Europa, Azië, Canada en de Verenigde Staten. Broer B.V. is een exclusieve producten van Quality Inside, het kwalititeitslabel in plantuien van Bejo Zaden/De Groot en Slot.

In totaal is Kamplacon betrokken geweest bij alle drie de nieuwbouw- en uitbreidingsfases en heeft een bijdrage mogen leveren om het bedrijf te laten groeien tot de huidige omvang.

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo

 

Related Projects
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.