Praktijkcursus Metalen Gevels en Daken

Uitgifte eerste certificaten Keurmerk Dak- en Gevelborg

Keurmerk ontzorgt opdrachtgevers en aannemers bij Wet kwaliteitsborging bouwen

Dumebo DWS, de branchegroep van verwerkers van dak- en gevelsystemen van Koninklijke Metaalunie, heeft in samenwerking met borger PlanGarant en certificerende instelling SKG IKOB het Keurmerk Dak- en Gevelborg gepresenteerd. Keurmerk Dak- en Gevelborg maakt voor verwerkers van dak- en gevelmateriaal de gerealiseerde kwaliteit op het gebied van dak- en gevelbouw aantoonbaar. Dit sluit goed aan op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) die naar verwachting 1 januari 2023 in werking treedt.
Lees hier het volledige persbericht…

De eerste 6 bedrijven hebben het certificaat Keurmerk Dak- en Gevelborg op 5 oktober 2022 uitgereikt gekregen. Op de website van SKG-IKOB zijn deze 6 gecertificeerde bedrijven terug te vinden. Via deze link komt u op de website van SKG-IKOB. Klik op Meer zoekopties en bij Productgroep kiest u Gevels en daken (Dumebo DWS Kwaliteitrichtlijn) en klik op zoeken.

Ook in het magazine Gevelbouw (jaargang 19 nummer 5 oktober-november 2022) is aandacht besteed aan de uitreiking van de certificaten.
Lees hier het artikel

 

Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Koninklijke Metaalunie
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

M: dumebodws@metaalunie.nl
T: 030 - 605 33 44

Postadres:
Koninklijke Metaalunie Dumebo DWS
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

Privacy- en cookieverklaring

Wij maken u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken zoals wij in onze privacy verklaring hebben omschreven.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

dumebo dws logo
koninklijke metaalunie logo
Recommended Posts
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.