In
Wanneer:
20 februari 2018 @ 14:30 – 20:30
2018-02-20T14:30:00+01:00
2018-02-20T20:30:00+01:00

Zoals aangekondigd tijdens de algemene ledenvergadering zal het bestuur een strategiesessie doorlopen om op basis van ontwikkelingen in de sector kansen en bedreigingen in beeld te krijgen die vanuit het collectief aangepakt kunnen worden. De uitkomsten zullen met de leden worden gedeeld en er zal aan de leden worden gevraagd hierop inhoudelijk te reageren. Aan de hand van de kansen en bedreigingen zullen er keuzes moeten worden gemaakt in welke thema’s DDWS energie gaat steken. Aan de hand van de selectie van thema’s zal er in samenwerking met het bestuur een plan van aanpak worden uitgewerkt.

Stippen aan de horizon zijn van belang voor het bestuur teneinde beleid vast te kunnen stellen. Voor de leden is het van belang te weten waar de branchegroep voor staat en voor het secretariaat om een duidelijke richting te kunnen geven aan de op te pakken werkzaamheden.

Recent Posts
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.