In
Wanneer:
25 november 2021 @ 14:30 – 21:00
2021-11-25T14:30:00+01:00
2021-11-25T21:00:00+01:00
Contact:
secretariaat Dumebo DWS
030-6053344

Beste Dumebo DWS-leden,

Het Dumebo DWS-bestuur heeft helaas het besluit moeten nemen om de geplande fysieke ledenvergadering van 25 november a.s. te annuleren. SAB Profiel heeft deze week ook aangegeven dat zij in verband met de huidige Covid-19 situatie en de verscherpte maatregelen geen gasten voor een bedrijfsrondleiding kunnen ontvangen.

Het bestuur betreurt dat het deze beslissing moet nemen, maar ziet gelet op de huidige situatie -en de gezondheidsrisico’s- geen andere mogelijkheid.
In verband met het belang van persoonlijke verbinding is voorgesteld om op donderdag 27 januari 2022 fysiek bijeen te komen (op voorwaarde dat de situatie het toelaat) voor een algemene ledenvergadering. We zullen proberen om u dan ook de mogelijkheid te bieden om voorafgaand aan de vergadering de nieuwe SAB-productielocatie in Geldermalsen te kunnen bezoeken en zullen de mogelijkheid bieden in een hotel te overnachten.

We verzoeken u donderdag 27 januari 2022 (vanaf 13:00 uur indien de SAB-rondleiding in Geldermalsen mogelijk is en vanaf 14:15 uur zonder rondleiding) alvast in uw agenda te noteren. U ontvangt in januari de uitnodiging en het programma. Mocht het ook 27 januari niet mogelijk zijn bijeen te komen, dan zal het bestuur een alternatief voorstellen.

Met vriendelijke groet,
Secretariaat Dumebo DWS

 


 

* GEANNULEERD *
Op donderdag 25 november vindt de Dumebo DWS-ledenvergadering eindelijk weer fysiek plaats, met als belangrijkste onderwerpen het Keurmerk Dak- en Gevelborg en de ontwikkelingen op het gebied van het opleiden van toekomstige monteurs. Voorafgaand aan de ledenvergadering heeft u de mogelijkheid om aan een rondleiding deel te nemen in de hagelnieuwe SAB fabriek (80.000 m2) in Geldermalsen.

PROGRAMMA
Vanaf 13.00 uur:
Bedrijfsbezoek SAB Profiel in Geldermalsen. Dit bezoek is facultatief. Vermeld bij uw aanmelding of u aan dit programmaonderdeel wilt deelnemen. Neem uw eigen veiligheidsschoenen en een helm mee voor de rondleiding.

Vanaf 14.00 uur:
Vertrek vanaf Geldermalsen naar Meteren

14.15 uur: Ontvangst op de vergaderlocatie ‘3 Zussen’ in Meteren
14.30 uur: Aanvang Dumebo DWS-ledenvergadering
17.30 uur: Einde ledenvergadering / aperitief
19.00 uur: Diner
21.00 uur: Sluiting

Bedrijfsbezoek:
SAB Profiel Geldermalsen – Plettenburglaan 16, 4191 PG Geldermalsen – www.sabprofiel.nl
Dumebo DWS-ledenvergadering:
3 Zussen in Meteren – Rijksstraatweg 80, 4194 SL Meteren – www.3zussenmeteren.nl
Overnachten:
Hotel Van der Valk Zaltbommel – Hogeweg 65, 5301 LJ Zaltbommel – www.vandervalkzaltbommel.nl

AANMELDEN
Dumebo DWS-leden en buitengewone leden kunnen zich via het Dumebo DWS-secretariaat aanmelden via dumebodws@metaalunie.nl. Vergeet niet uw voor- en achternaam te vermelden. U kunt voor uw aanmelding de onderstaande nummers voor de diverse programmaonderdelen gebruiken:

1. Deelname aan het (facultatieve) bedrijfsbezoek bij SAB Profiel in Geldermalsen
2. Deelname aan de ledenvergadering
3. Deelname aan het diner (vergeet niet eventuele dieetwensen door te geven)
4. Verzoek om hotelreservering voor 1 nacht (25 november). Kosten (voor eigen rekening en ter plekke voldoen) €117,50 inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Er staan 8 kamers in optie tot 18 november a.s.
5. Gebruikmaken van taxivervoer vanaf Meteren naar het hotel in Zaltbommel v.v.

OPMERKING
Op dit moment (oktober 2021) worden de RIVM-maatregelen gehanteerd in verband met het coronavirus. Over het algemeen geldt:

1,5 meter afstand houden hoeft niet meer, maar hygiëne blijft belangrijk. Was regelmatig uw handen. Nies en hoest in uw elleboog. Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u direct testen op corona, ook wie al gevaccineerd is.

Het diner vindt plaats in een restaurant. Voor toegang in het restaurant, is de CoronaCheck-app / een coronatoegangsbewijs nodig.

Houd rekening met het feit dat het dragen van een mondkapje verplicht is als u gebruik wilt maken van het taxivervoer.


Wij zien uw aanmelding graag voor 18 november tegemoet.

De agenda en de daarbij behorende documenten worden zo spoedig mogelijk naar de leden gestuurd.
Graag tot ziens op 25 november!

Recent Posts
Neem met ons contact op

We zijn niet in de buurt op dit moment. Maar u kunt ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt